"Vanuit onze specialisme helpen wij u graag verder"

"Vanuit onze specialisme helpen wij u graag verder"

Professioneel advies & Garantie

Het team van DSIT bestaat uit enthousiaste professionals die u graag voorziet van het juiste advies. Vanuit onze specialisme willen wij u graag verder helpen. Eerlijk, echt en enthousiast zijn daarin speerpunten die bij ons voorop staan. Dit betekent voor u dat wij te allen tijden streven naar de beste oplossing. Wij geloven in een langdurige samenwerking met onze partners!

Vragen?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:00 uur tot 17:00 uur. Uiteraard kunt u ons ook altijd via e-mail bereiken: info@dsit.nl

Klant specifieke oplossingen
Naast de kleine aanpassingen die wij doorvoeren om de kwaliteit van onze serverkasten te waarborgen, kunt u bij ons ook terecht voor specifieke oplossingen en maatwerk. Wij hebben ruim ervaring in het meedenken en ontwerpen van klant specifieke oplossingen. Zoekt u dus een afwijkend model, andere kleurstellingen, of echt een specifieke rack? Ook hierin denken wij graag met u mee!

Maar liefst 25 jaar garantie op serverkasten en bijbehorende passieve accessoires van DSIT

DSIT geeft de garantie dat een artikel in goede staat is en bij normaal gebruik naar verwachting zal blijven werken. Voor serverkasten en bijbehorende passieve accessoires van DSIT geldt een garantietermijn van 25 jaar. Voor alle actieve componenten en overige producten geldt een garantietermijn van één jaar.