Assets/Icons/Benefits/01-Box Created with Sketch.
Snelle levering
Assets/Icons/Benefits/01-Box Created with Sketch.
Professioneel advies
Assets/Icons/Benefits/01-Box Created with Sketch.
Whitelabel verzending

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij werken bij een internationaal e-commerce bedrijf dat als visie heeft om de grootste binnen Europa te worden? Heb jij de drijfveer om het iedere dag iets beter te doen dan gisteren? En wil je verantwoordelijk zijn voor jouw eigen werk? Dan pas jij bij ons in het team! Bekijk hieronder welke collega's wij zoeken om samen aan deze missie te werken!

Word jij onze nieuwe collega?

Over DSIT

In een notendop zijn wij specialist in serverkasten, bekabeling en accessoires. We werken vanaf ons hoofdkantoor in Almelo. Hier vind je twee kantoortuinen en een groot magazijn van 5000m2. Wij hebben het hele ordertraject in-house: van inkoop tot klantenservice, marketing, IT en logistiek. Hierdoor kunnen we klanten snel antwoord geven op hun vragen en op de werkvloer zorgt dit voor korte lijntjes en directe communicatie.

Onze producten worden in heel Europa en door verschillende sectoren gebruikt. Van grote fastfoodketens en de retail tot installatietechniek, gezondheidszorg en maritiem. Zowel zakelijke als particuliere klanten vinden bij ons de beste producten voor hun projecten. Het bedienen van al deze afnemers is onze dagelijkse uitdaging.

Werken bij DSIT

Werken met ervaring en expertise

Iedere dag werken we met 30+ DSIT’ers. Allemaal met eigen (werk)ervaringen en expertises in commercie, sales, financiën, logistiek, marketing, techniek of management. Samen vormen we een hecht team waarin we elkaar aanvullen en helpen om ervoor te zorgen dat onze klanten (meer dan) tevreden zijn.

Initiatieven en risico's nemen

Klanten in de watten leggen. Processen optimaliseren. Inkoop en voorraad beheren. Zendingen op tijd versturen. Financiën in de gaten houden. Goede webteksten schrijven. Iedereen bij DSIT doet iets waar hij of zij goed in is. Ambitie hebben voor datgeen wat je doet, vinden we belangrijk. En dit moedigen we aan op de werkvloer! Je ontvangt bij DSIT €1000,- opleidingsbudget per jaar en daarnaast heeft iedereen binnen zijn/haar functie de vrijheid om nieuwe dingen te leren en initiatieven te nemen. En soms hoort het nemen van een risico hierbij. Maar alleen door risico's te nemen, komen we steeds dichterbij het behalen van onze missie.

We hebben een hekel aan hiërarchie

Om maar met de deur in huis te vallen: we hebben een hekel aan hiërarchie. DSIT is een platte organisatie. We stellen onze vragen direct aan de juiste collega's en we staan altijd open voor een gesprek met elkaar. Op de werkvloer durven en mogen we kritisch zijn op elkaars werk. Dit zien wij als een manier om te leren waarin we nog beter kunnen worden.

Ontdek en ontmoet DSIT

Wil je zien hoe het is om te werken bij DSIT? Neem dan een kijkje op de DSIT Instagram of LinkedIn bedrijfspagina.

Dit zeggen medewerkers over werken bij DSIT

Vacatures