Assets/Icons/Benefits/01-Box Created with Sketch.
Snelle levering
Assets/Icons/Benefits/01-Box Created with Sketch.
Professioneel advies
Assets/Icons/Benefits/01-Box Created with Sketch.
Whitelabel verzending

Word accountmanager Duitsland bij DSIT!

Toe aan een tweede of derde stap in jouw carrière? En heb jij de ambitie om DSIT dichter bij haar internationale groeiambities te brengen en daarmee tegelijkertijd je eigen salesvaardigheden te ontwikkelen? Dan ben jij de accountmanager die DSIT zoekt!

Word accountmanager Duitsland bij DSIT!

Account manager Duitsland

Fulltime


Wat ga je doen?

Je levert een essentiële bijdrage aan de commerciële groei van DSIT. We zien mooie kansen om onze Duitse afzetmarkt te vergroten. Deze groei bestaat enerzijds uit het uitbouwen van omzet bij bestaande klanten. Anderzijds bezoek je potentiële klanten en partners (new business) in de regio's Nordrhein-Westfalen en Niedersaksen. Jij hebt de werkervaring, drive en betrokkenheid om dit te laten slagen.

Werkzaamheden op een rijtje:

 • Uitbreiden en onderhouden van zakelijke relaties.
 • New business opzetten in twee Duitse regio's.
 • Bezoeken van klanten en prospects in de regio's Nordrhein-Westfalen en Niedersaksen.
 • Uitwerken en opvolgen van offertes samen met collega's van de binnendienst.
 • Opstellen als eerste aanspreekpunt voor (potentiële) klanten en samenwerkingspartners.
 • Bijdragen aan de professionalisering en naamsbekendheid in Duitsland.

Ben jij onze nieuwe accountmanager Duitsland?

Vanuit jouw commerciële werkhouding, organisatorisch talent en communicatieve vaardigheden zorg je ervoor dat DSIT dé leverancier voor serverkasten, bekabeling, accessoires en glasvezel wordt voor onze Duitse klanten.

We zoeken een accountmanager met werkervaring in een commerciële binnen- of buitendienstfunctie. Je beheerst de Duitse taal uitstekend in zowel schrift als spraak. En je bent bereid om regelmatig naar de regio's Nordrhein-Westfalen en Niedersaksen te rijden om klanten te bezoeken en new business binnen te halen. Hierdoor ben je gedreven om omzettargets te behalen of zelfs overtreffen.


Dit bieden we je

Naast je maandelijkse salaris, complete onboarding en een hecht team met leuke collega's, ontvang je ook goede arbeidsvoorwaarden:

 • Leaseauto
 • Telefoon van de zaak
 • 25 vakantiedagen
 • Jaarlijks opleidingsbudget van €1000,-
 • Pensioenplan
 • Mogelijkheid thuiswerken
 • Inhouse fitness


De leuke extra's als je bij DSIT werkt

Werken moet ook leuk zijn, vinden we bij DSIT! Alle collega's dragen bij aan een gezellige en informele werksfeer. We hebben een actieve personeelsvereniging die meerdere keren per jaar leuke uitjes organiseren. Én we drinken graag een biertje op vrijdag om het weekend in te luiden.


Solliciteer op deze baan!

Ben jij de commerciële, betrokken en ondernemende accountmanager Duitsland voor DSIT? Laat dan via een sollicitatie weten waarom jij geschikt bent voor deze baan en waarom werken bij DSIT jou aanspreekt.

Siebert & Wassink verzorgt de werving- en selectieprocedure voor deze functie. De sollicitatie loopt dan ook via hen. Klik hier om te solliciteren (via Siebert & Wassink) op deze baan bij DSIT!

Reageren op deze functie kan uiterlijk tot 12 december 2022.

Accountmanager Duitsland DSIT 2