Assets/Icons/Benefits/01-Box Created with Sketch.
Snelle levering
Assets/Icons/Benefits/01-Box Created with Sketch.
Professioneel advies
Assets/Icons/Benefits/01-Box Created with Sketch.
Whitelabel verzending

Word financieel administratief medewerk(st)er bij DSIT!

Wil jij ervoor zorgen dat de financiën van een internationale e-commercie organisatie op orde zijn én blijven? En wil je jezelf binnen onze muren uitdagen op gebied van administratieve processen en digitalisering? Dan ben jij de financieel administratief medewerk(st)er die DSIT zoekt! We zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega die wil meewerken binnen het financeteam.

Word financieel administratief medewerk(st)er bij DSIT!

Administratief medewerker

16-40 uur


Wat ga je doen?

Je werkt op de financiële afdeling van DSIT. Je ondersteunt jouw directe collega Bert, zodat alle financiën van DSIT op orde zijn en blijven. Hier horen uiteenlopende werkzaamheden bij.

Werkzaamheden op een rijtje

 • Het verwerken van inkoopfacturen;
 • Het bewaken van de debiteuren;
 • Het voorbereiden en ondersteunen bij (maandelijkse) rapportages;
 • Digitalisering van de administratieve processen;

Er zullen soms piekmomenten in de agenda zitten. Maandrapportages moeten op tijd klaarstaan. En het kan voorkomen dat je je – samen met collega's van de binnendienst - moet vastbijten in de financiële afhandeling van orders. Dit vraagt soms om een stapje extra zetten, maar uiteindelijk help je hiermee het hele team voort!


Werk met impact

DSIT is 100% e-commerce gericht en heeft de focus op digitalisering en automatisering. We zijn altijd enthousiast over digitalisering van processen, zodat we efficiënter en minder foutgevoelig kunnen werken. Tijdens je werkweek denk je dan ook actief mee over welke administratieve processen geautomatiseerd kunnen worden. Valt er ergens tijd te winnen? Dan kunnen we dit vervolgens ook inhouse realiseren.


Ben jij onze nieuwe financieel administratief medewerk(st)er?

We zoeken een collega met onderstaand profiel.

 1. Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van economie, financieel of accountancy.
 2. Je durft kritisch te zijn op huidige processen en werkwijze.
 3. Kennis en ervaring met het programma SAP is een voordeel, maar geen vereiste.
 4. 2 tot 5 jaar werkervaring als financieel administratief medewerker in een commerciële organisatie.
 5. Je checkt dingen soms liever twee of drie keer dan één keer te weinig. ‘Liever voorkomen dan genezen'.
 6. Je beheerst Nederlands uitstekend in woord en schrift. Als je ook nog Engels en Duits goed beheerst in schrift is het mooi meegenomen.


Dit bieden we je

Je ontvangt een marktconform salaris met uitzicht op een vast contract. Naast je maandelijkse loon, leuke collega's en uitdagende baan ontvang je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • 25 vakantiedagen
 • Jaarlijks opleidingsbudget van €1000,-
 • Pensioenplan
 • Kilometervergoeding
 • Flexibele werktijden tussen 07:00 en 18:00 uur
 • Mogelijkheid tot één dag thuiswerken
 • Inhouse fitness


De leuke extra's als je bij DSIT werkt

Werken moet ook leuk zijn, vinden we bij DSIT! Alle collega's dragen bij aan een gezellige en informele werksfeer. We hebben een actieve personeelsvereniging die meerdere keren per jaar leuke uitjes organiseren. Én we drinken graag een biertje op vrijdag om het weekend in te luiden.


Solliciteer op deze baan!

Ben jij de financieel administratief medewerker die bij DSIT wil werken? Én ben je net zo gek op koffie (of thee) als Bert ;) ? Laat dan via een sollicitatie weten waarom jij geschikt bent voor deze baan en waarom jij bij DSIT wil werken. Stuur een motivatiebrief en cv naar Bert: b.degraaf@dsit.nl. Je kunt ook direct even bellen naar ons: +31 (0) 74 852 64 48.