"Onze cultuur is ons succes"

Daniel Spijker - Directeur

"Onze cultuur is ons succes"

Eerlijk, echt en enthousiast!

Met deze waardes gaan we al meer dan 10 jaar elke dag aan de slag. Onze klanten zijn de kern van ons bestaan. Wij willen elke dag van hen leren om onze producten te innoveren en onze dienstverlening te optimaliseren.

Wij blijven onze klanten verrassen met ons specialisme. Wij doen wat we beloven, staan voor wat wij leveren en zijn trots op wat wij doen.

Wij zijn trots
Wij zijn trots dat de serverkasten van DSIT in bedrijfspanden, groothandels en winkels in heel Europa zijn geïnstalleerd. Wij voeren geen specifiek merk maar importeren onze eigen lijn serverkasten en toebehoren rechtstreeks vanuit onze fabriek in China.

Feedback is waardevol
Wij controleren onze producten bij binnenkomst en waarborgen zelf onze kwaliteit. Via onze eigen fabriek voeren wij aanpassingen door in onze serverkasten, wanneer we feedback krijgen van u als partner. Onze serverkasten zijn door de jaren heen steeds verder ontwikkelt en voorzien van vele gemakken. Tevens geldt dit ook voor onze accessoires waarvan vandaag de dag het assortiment nog steeds uitgebreid wordt.

Een stap extra
Door middel van onze uitgebreide kennis over onze serverkasten zijn wij ook in staat in te spelen op onze voorraad. Indien serverkasten niet voorradig zijn hebben wij altijd een passende oplossing voor u. Wij doen graag een stap extra om ervoor te zorgen dat alles op tijd en naar tevredenheid geleverd wordt!

Intensieve samenwerking leidt tot succes

Word partner en profiteer van onze voordelen!

Speciaal voor u als partner hebben wij een programma ontwikkeld. Door middel van onze partner programma zijn wij ervan overtuigd dat wij door onze specialisme, eigen ruime voorraad en snelle levering een toevoeging kunnen zijn binnen uw organisatie. Wanneer u deelneemt aan ons partner programma kunt u uiteraard profiteren van een aantal voordelen.

Lees meer Assets/Icons/Chevron/Up Created with Sketch.
Samenwerken DSIT1