Altijd een snelle levering
Professioneel advies & garantie
Whitelabel-verzending mogelijk
Grote voorraad

Logistiek medewerker

Houd jij van praktisch werken en veel meters maken op een werkdag? Dan ben jij de nieuwe logistiek medewerker die DSIT zoekt! We zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega die in teamverband de verantwoordelijkheid wil dragen voor het controleren van alle binnenkomende en uitgaande goederen én het op orde houden van ons 5000m2 magazijn in Almelo.

Assets/Icons/Interface/Pointer Created with Sketch. Almelo Assets/Icons/Arrows/Time Created with Sketch. 40
Logistiek medewerker

Wat ga je doen?

Om 08:30 uur open je samen met je collega's (en een kop koffie) het magazijn. Je houdt inkomende goederen in de gaten en je zorgt ervoor en deze op de juiste plek in het magazijn terecht komen. Afhankelijk van de grootte van de goederen, pak je de heftruck of een palletwagen. We verkopen veel verschillende producten, waardoor je nooit exact weet welke goederen er binnenkomen of uitgaan. Dit maakt jouw werk afwisselend.

Gedurende de hele werkdag komen transporteurs aanrijden. Alle uitgaande goederen moeten klaarstaan voor verzending. Tussendoor heb je ook nauw contact met je collega's op de binnendienst om ervoor te zorgen dat voorraden kloppen en (spoed)zendingen geregeld worden.

Ben jij onze nieuwe logistiek medewerker?

Het logistieke proces is een heel belangrijkste punt in onze organisatie. Hier leggen we de laatste hand aan alle orders die door heel Europa verzonden worden. Soms zitten hier piekmomenten tussen, waarbij een stap extra zetten nodig is. Onze logistiek moet een goed lopend proces zijn waarin oog is voor detail en optimalisatie. En daar wil jij aan bijdragen!

Werkzaamheden op een rijtje

 • Orders picken
 • Ondersteunen van ons assemblageteam
 • Grote en kleine bestellingen verzendklaar maken
 • Overzicht houden over ons magazijn en de voorraad
 • (Bijdragen aan een leuke, informele werksfeer)


Dit bieden we je

Je ontvangt een marktconform salaris met uitzicht op een vast contract. Naast je maandelijkse loon, leuke collega's en uitdagende baan ontvang je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Reiskostenvergoeding
 • Een pensioenplan
 • Goede werkkleding
 • 25 vakantiedagen
 • Jaarlijks opleidingsbudget van €1000 euro
 • Inhouse sportschool


De leuke extra's als je bij DSIT werkt

Werken moet ook leuk zijn, vinden we bij DSIT! Alle collega's dragen bij aan een gezellige en informele werksfeer. We hebben een actieve personeelsvereniging die meerdere keren per jaar leuke uitjes organiseert. Én we drinken graag een biertje op vrijdag om het weekend in te luiden.


Solliciteer op deze baan!

Ben jij de logistiek medewerker die fulltime bij DSIT wil werken? Laat dan via een sollicitatie weten waarom jij geschikt bent voor deze baan en waarom werken bij DSIT jou aanspreekt. Stuur een motivatiebrief en cv naar s.schepers@dsit.nl. Direct bellen mag ook! We zijn bereikbaar op +31 (0) 74 852 64 48.